Nieuws

Nieuws

Vergaderen bij het Ondernemersplein

Bij het organiseren van een vergadering wilt u liever niet te veel tijd kwijt zijn met het regelen van catering en technische ondersteuning. Maar u wilt natuurlijk wel dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Het Ondernemersplein biedt verschillende faciliteiten die u hierbij kunnen helpen. Zoals Wi-Fi en presentatieschermen in iedere vergaderruimte. Ook kunt u gebruik maken van de verschillende cateringmogelijkheden.

Wilt u een vergaderruimte reserveren?
Klik dan hier

Kantoorruimte huren?

Het Ondernemersplein Roermond biedt onderdak aan een groot aantal bedrijven en organisaties. Deze ondernemingen kunnen bovendien gebruik maken van de vele gemakken en voorzieningen die het Ondernemersplein te bieden heeft. Vanaf 1 januari 2020 komen enkele kantoorruimtes binnen het Ondernemersplein beschikbaar.

Interesse in het huren van een ruimte?
Lees dan snel verder.

Nieuwe website gelanceerd

Na zeven jaar was de website van het Ondernemersplein Roermond wel eens toe aan een nieuw likje verf. Daarom is achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Kijk gerust eens rond en zie of het Ondernemersplein ook iets voor u kan betekenen!

We tonen je de weg

het gebouw en haar bewoners toen en nu

© 2020 Ondernemersplein Limburg

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.