Bewoners

LLTB

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) is opgericht in 1896. De LLTB behartigt de belangen van zo’n 2100 agrarische ondernemers. Meepraten waar het kan, richting geven waar het hoort en in actie komen waar het moet. Dat is in een notendop wat LLTB doet.

Bezoek de website

Arvalis

Arvalis is een agrarisch adviesbedrijf, ontstaan vanuit de LLTB in augustus 2006. Sinds die tijd heeft ze zich vanuit de thuisbasis Limburg weten te positioneren als marktleider in Zuidoost Nederland en gedeeltes van België en Duitsland op agrarisch advies.

Bezoek de website

Citymanagement Roermond

Citymanagement Roermond is een publiek-private samenwerking met als doel het bevorderen van de economische ontwikkeling van de stad Roermond. Zij zorgt ervoor dat nieuwe ontwikkelingen op gang komen, organisatorisch in goede banen worden geleid en partijen bij elkaar worden gebracht.

Bezoek de website

Cooperatie Limburgse Zorgboeren

Een zorgboerderij is een agrarisch bedrijf waar mensen met een hulp- of zorgvraag een passende dagbesteding vinden. Dit kan door mee te helpen op het agrarisch bedrijf, maar ook andere activiteiten zoals hulp in de keuken of gewoon gezellig samen zijn.

Bezoek de website

Natuurrijk Limburg

De coöperatie Natuurrijk Limburg bundelt de krachten van boeren en particulieren in Limburg op het gebied van natuur- en landschapsbeheer. Natuurrijk Limburg werkt met zogenaamde uitvoeringscollectieven.

Bezoek de website

FBE

De Faunabeheereenheid Limburg houdt zich bezig met het voorkomen en bestrijden van schade veroorzaakt door inheemse beschermde diersoorten, middels het beheer hiervan. Door het opstellen van het faunabeheerplan streeft de Faunabeheereenheid Limburg er naar op gecoördineerde wijze uitvoering te geven aan deze taken.

Bezoek de website

HKL

Het Huis voor de Kunsten Limburg vervult dé provinciale steunfunctie voor de Limburgse cultuursector (kunsten en erfgoed). Vanuit onze beleidsmatige, ontwikkelingsgerichte en verbindende rol helpen wij cultureel Limburg succesvol te zijn.

Bezoek de website

KvK

KVK biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijkste thema’s op ondernemersgebied. Onze wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.

Bezoek de website

KBO limburg

De KBO staat voor de belangen van alle senioren. In Limburg, in gemeenten, maar ook landelijk via KBO PCOB. Senioren doen er toe in onze samenleving, als mantelzorgers, oppas voor de kleinkinderen en op ontelbare plekken als betrokken vrijwilligers.

Bezoek de website

LAJK

Het LAJK staat met 6 regionale afdelingen midden tussen de Limburgse jonge agrariërs en agrarische jongeren. Het LAJK richt zich op ontwikkeling, ondernemerschap en passie voor de agrarische sector.

Bezoek de website

MKB

MKB-Limburg versterkt ondernemers met kennis van zaken en hart voor verbinden. Wij zijn gedreven en bedreven om de zakelijke passie van Limburgse ondernemers te faciliteren met het beste netwerk voor én door ondernemers. Samen maken wij de toekomst van Limburg.

Bezoek de website

Perspectief in zicht

PERSPECTIEF IN ZICHT richt zich op coaching, training en advies bij persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, loopbaanbegeleiding, verzuim en re-integratie. Onze aanpak is praktisch en gericht op een werkbaar perspectief. Vragen? Bel Jacqueline Hanssen 06-46118171.

Bezoek de website

Provincie Limburg

Bij de Provincie Limburg werken ruim 900 ambtenaren. Zij ondersteunen Gedeputeerde Staten. De provinciesecretaris/ algemeen directeur is het hoofd van de organisatie. Hij heeft de leiding over de ambtenaren en vormt de verbinding tussen GS en de ambtenaren.

Bezoek de website

Psychologiepraktijk Ilona Verstegen

Psychologiepraktijk Ilona Verstegen is als psychologiepraktijk sinds 2014 gevestigd in het Ondernemerplein. Neuropsycholoog Ilona Verstegen is gespecialiseerd in de behandeling van stressklachten en concentratieproblemen.

Bezoek de website

 

smurfitKappa

Op de tweede verdieping van het Ondernemersplein Limburg is het Cluster Recycled Paper East (RPE) van Smurfit Kappa gevestigd. Smurfit Kappa is één van 's werelds toonaangevende aanbieders van op papier gebaseerde verpakkingen.

Bezoek de website

studioZebravink

Met meer dan 20 jaar 'vakvrouwschap' is studioZebravink inmiddels een gevestigde naam in de wereld van vormgeving en communicatie. Een bureau dat de lat altijd net iets hoger legt en kiest voor persoonlijke aandacht.

Bezoek de website

HeckeHouben

Maatwerk en deskundig inspelen op de specifieke behoeften van de cliënt. Een full service notariskantoor waar niet de akte, maar de cliënt centraal staat en je verzekerd bent van de best mogelijke juridische ondersteuning. Dat is Van Hecke Houben Notarissen.

Bezoek de website

Vitext

Vitext helpt grote en kleine internationale bedrijven om hun vertaal- en documentatie- processen sneller, goedkoper en robuuster te maken. Aan de hand van adviesgesprekken bepalen we samen wat de beste oplossing is voor uw organisatie. Daarna kunt u zelf aan de slag of zorgen wij voor de uitvoering.

Bezoek de website

WRC

Wolfram Chain is een uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van werknemers in de logistiek. Wij bemiddelen heftruckchauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers, logistiek teamleiders, planners, supplychain managers en aanverwante functies.

Bezoek de website

6P Consultancy

6P Consultancy is een psychologisch adviesbureau dat zich richt op assessments, coaching, loopbaanbegeleiding, werving en selectie en strategische sessies. We slaan de brug tussen psychologie en organisatie. Onze adviezen zijn daarom altijd concreet en to the point.

Bezoek de website

© 2020 Ondernemersplein Limburg

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.