KANTOREN GROEN

Kantoorruimte huren

Huur je eigen kantoorruimte op het meest enerverende stukje Roermond. Pal tussen het historisch stadscentrum en het Designer Outlet Roermond ligt het Ondernemersplein Limburg, waar momenteel meer dan twintig ondernemers gebruik maken van deze unieke (net)werklocatie.

Uw klanten worden ontvangen aan een professionele receptie in de centrale hal waar de geschiedenis van het complex nog duidelijk doorklinkt. De statige historie is hier op een charmante en elegante manier verbonden met de eigentijdse functies. U en uw gasten kunnen vrij gebruik maken van toiletten en koffievoorzieningen en een vergaderruimte boeken is kinderlijk eenvoudig.

De bundeling van diverse ondernemers en belangenbehartigers onder één dak maakt het Ondernemersplein Limburg een uitstekende plek om uw netwerk uit te breiden. We zeggen niet voor niets 'Business starts here'.

Actuele aanbod
Neem voor het actuele aanbod kantoorruimte huren en prijzen contact op met:

André Beckers
Telefoon: 0475-381786
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2024 Ondernemersplein Limburg

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.